Resultaten voor speelkleed maken

speelkleed maken
DIY: Speelgoedzak en speelkleed in één met simpel patroon.
En omdat ik de speelgoedzakken van Play Go die tegelijkertijd ook een speelkleed zijn zo leuk vindt, werd het dat laatste. Alleen in plaats van een speelgoedzak te kopen, heb ik hem zelf gemaakt. En dat was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.
Online cursus speelkleed maken Van alles wat Pinterest Naaien, Kindje en Patronen.
DIY: ZELF EEN SPEELKLEED MAKEN lievelingsdingen.nl.
Zelf een speelkleed maken is helemaal niet moeilijk en ik vertel je precies hoe je dat kunt doen! ZELF EEN SPEELKLEED MAKEN. Je wilt zelf een speelkleed maken, maar waar begin je? Om de style van dit speelkleed aan te houden ga je voor allerlei stoffen met verschillende printen en kleuren.
Speelkleed opbergzak naaien Jip by Jan.
Stap 3 Tunnel maken. Naai de tunnelstrook langs de korte kanten, goede kanten tegen elkaar, tot een cirkel. Strijk de strook vervolgens, met de verkeerde kanten tegen elkaar, dubbel. Je hebt dan een cirkel met een omtrek van 3.14 m en 6 cm hoog. Stap 4 Ringen in de tunnel slaan. Als je de stroken voor de tunnel aan elkaar hebt, maak je ringen in de tunnel waar het koord door naar buiten en terug de tunnel in kan. De ringen gaan alleen door het deel van de tunnel dat aan de buitenkant van het kleed komt, dus door maar 1 laag stof. Ik maakte aan beide kanten van het speelkleed twee ringen met tussen twee ringen 15 cm.
Blog Society.
Speelgoedzak/Speelkleed maken Hipdekbedovertrek.
Ben je dat rondslingerende speelgoed van de kinderen ook zo zat? Deze speelgoedzak en speelkleed in één is dé oplossing voor de rommel! En je kunt hem makkelijk zelf maken van een dekbedovertrek dat je niet meer gebruikt. Als je een lichte vulling gebruikt, zit je kind bovendien lekker zacht tijdens het spelen.
Online cursus speelkleed maken Speelkleden Pinterest Naaien, Kindje en Patronen.

Contacteer ons